COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

pmp vanju 2 COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

Locuitorii comunelor Devesel şi Burila Mare au primit astăzi  cu entuziasm echipa PMP Mehedinţi . Candidaţi serioşi si puternici , candidaţii PMP la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie , vor face tot ce le sta în putinţă pentru ca nivelul de trai al tuturor mehedinţenilor să se îmbunătăţească considerabil.  Pe lânga investiţiile  în infrastructura rutieră, sanatate şi valorificarea industriei agricole , pentru creşterea economica şi sociala a judeţului nostru  , candidatii PMP au ca obiectiv principal şi combaterea abandonului şcolar.

Internetul gratuit  în unităţile de învăţământ pentru a facilita o desfasurare optimă a activitatilor scolare , dar  si transportul  decontat în randul elevilor, sunt doar unele din măsurile pe care candidatul  PMP ,Florin Gagea, le propune. Tinerii sustin cu încredere candidatii PMP pe data de 6 decembrie , întrucat doresc schimbarea în bine pentru o Românie cu adevarat Educată .

Unii noi în lumea politică , alţii cu experienţă în spate , candidaţii PMP Mehedinţi la alegerile parlamentare  sunt oameni dornici să se implice activ în îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor . Au reuşit să transforme PMP Mehedinţi în a treia forţă politică în judeţul nostru.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

ÎNCĂ UN DRUM REABILITAT ŞI MODERNIZAT ÎN MEHEDINŢI

mie nov. 25 , 2020
S-au terminat lucrarile de modenizare a drumului judetean 671 A , intre localitatile  Şişeşti , Ilovăţ, Şovarna şi Bala . […]
sovarna 3 ÎNCĂ UN DRUM REABILITAT ŞI MODERNIZAT ÎN MEHEDINŢI