COMERCIANŢII DIN PĂTULELE DISPERAŢI

psd patulele COMERCIANŢII DIN PĂTULELE DISPERAŢI

Realitatea tristă pe care Guvernul PNL a adus-o în satele din Mehedinți, îi depăşeşte complet pe cetăţeni.  În decursul zilei de sâmbătă , preşedintele Consiliului Judeţean  Mehedinţi, Aladin Georgescu , alături de echipa PSD şi candidatul la Camera Deputaţilor ,Alin Chirilă ,  au fost în târgul din Pătulele. Un târg plin de chipuri triste  şi dezamăgite de realitatea pe care o trăim cu toţii.  Oamenii şi doresc normalitatea în România , iar în acest sens, ei îşi pun speranţa în candidţii social-democraţi la alegerile parlamentare .

 Normalitatea în România , pare a fi de domeniul trecutului. Poporul roman, este complet dezbinat în acest moment .  Agricultura românească , nu a beneficiat de valorificare din partea autorităţilor guvernamentale.  Dacă cu zeci de ani în urmă , România era recunoscută pentru recoltele bogate ; iar acum,  nu doar că se importă masiv alimente, dar s-a ajuns şi în punctul în care comercianţii nu mai au dreptul sa încerce măcar să-şi  vândă rodul muncii lor.

Pe 6 decembrie, cetăţenii ies la vot . Aceştia vor vota  pentru viață, pentru revenirea la normalitate, pentru siguranţa unui trai mai bun .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

SECTORUL TURISTIC SI HORECA ÎN COLAPS PE CLISURA DUNĂRII

lun nov. 30 , 2020
Industria turismului şi cea Horeca  , sunt printre cele mai afectate la momentul actual .  Tot mai puţini turişti vedem […]
psd horeca SECTORUL TURISTIC SI HORECA ÎN COLAPS PE CLISURA DUNĂRII