COMUNA BALA –UN NOU ÎNCEPUT !

Comuna Bala, zonă cu un puternic potențial turistic ! Cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, locuitorii comunei beneficiază ,acum,  de siguranța traficului rutier, întrucât investițiile în infrastructura rutieră au fost ample; însă, și cu un  primar implicat, lucrurile ar fi arătat altfel , având în vedere potențialul stațiunii !

Pe lână investițiile în asfaltarea unor străzi din Bala, finanțate de Guvernul PSD, președintele  Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu , a acordat un mare inters pentru modernizarea celui mai important drum județean , care face legătura între Drobeta Turnu Severin și Bala, stațiunea atât de căutată pentru capacitățile balneoclimaterice.

Mihai Murdeală, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar în comuna Bala, cunoaște atuurile acestei zone , dorind să facă o schimbare în această privință, dar primordială îi este datoria de a satisface nevoile de bază ale cetățenilor din comuna Bala.

Cu un primar implicat , cu siguranță , comuna Bala ar fi arătat altfel ! Mihai Murdeală – este primarul care poate continua proiectele de dezvoltare ,iar cetățenii au încredere în el, întrucât interesul acordat pentru bunăstarea lor, îi va determina să îi acorde votul în data de 27 septembrie , la alegerile locale.

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

AGLOMERAŢIE PE CLISURA DUNĂRII

mie sept. 9 , 2020
Acolo unde Dunărea atinge munții , iar istoria este încă vie , există un colț de lume gata ,oricând, să-și […]