COMUNA CUJMIR SUSŢINE PSD

psd cujmir 2 COMUNA CUJMIR SUSŢINE PSD

Memebrii echipei PSD Mehedinţi , au fost în această săptămână , alături de oameni în comuna Cujmir . Încă o dată , s-a dovedit faptul că Partidul Social Democrat este cu şi despre oameni, datorită investiţiilor care s-au realizat de –a lungul timpului.  Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi ,Aladin Georgescu ,  a depus eforturi substanţiale, pentru ca cetăţenii din comuna Cujmir să aibă condiţii de viaţă mai bune . Florin Ridiche , candidatul PSD la funcţia de primar în această comună , este susţinut de locuitorii comunei; astfel încat, el poate fi omul care poate continua proiectele începute pentru modernizarea comunei .

Membrii echipei PSD Mehedinti , au fost alături de oameni  în această săptămână în târgul din Cujmir. Această localitate este  o dovadă clară şi un exemplu concret că Programul Naţional de Dezvoltare Locală, finanţat de Guvernul PSD , a avut un real succes. Astfel , a fost reabilitată Şcoala Gimnazială din satul Aurora , au fost modernizate uliţele săteşti, iar dispensarul medical a fost , de asemenea, reabilitat . Ba mai mult, din fonduri proprii Consiliul Judeţean Mehedinţi , a reuşit să asfalteze drumul Vrata-Cujmir.

Guvernele susţinute de parlamentarii social-democraţi, au contribuit decisiv la îmbunătățărea condiţiilor de viață ale cetățenilor ; iar , fără doar și poate , senatorul Liviu Mazilu, a fost unul dintre cei mai efervescenţi reprezentanţi din Mehedinţi în conducerea centrală , pentru a apăra interesele locuitorilor din județul nostru.

Florin Ridiche , candidatul PSD la funcția de primar în comuna Cujmir, este susţinut de cetăţenii comunei , dorindu-şi ca acesta să fie edilul comunei care să ii reprezinte în urmatorii 4 ani.  Florin Ridiche, este omul potrivit pentru ca nevoile cetăţenilor să fie satisfacute .

Locuitorii acestei comune apreciază acţiunile demarate de Partidul Social Democrat , partid care a demonstrat că a guvernat pentru oameni şi pentru modernizarea infrastructurii rurale.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

MEHEDINŢI, BĂTAIA DE JOC A LIBERALILOR

sâm sept. 19 , 2020
În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Partidului Social Democrat, şefii filialei PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu si Marius […]
pnl liberali MEHEDINŢI, BĂTAIA DE JOC A LIBERALILOR