CONTINUĂ LUCRĂRILE PE DRUMUL DE LA GROZEŞTI

 Drumul Judeţean 607 , mai exact între localităţile Strehaia şi Grozeşti, a fost asfaltat în proporţie de 90%. Lucrările au reînceput în urmă cu două săptămâni , fiind întrerupte din cauza temperaturilor reci de afară.

S-au reluat lucrările pe drumul de la Grozeşti , asfaltat aproape în întregime. Dacă înainte , locuitorilor din zona , dar nu numai ,  le era aproape imposibil să circule pe acest tronson de drum , acum  aceştia beneficiază de siguranţa traficului rutier.

,, În toamna anului trecut, constructorul a anunțat că cea mai mare parte a celor 26,08 km a fost asfaltată, fiind așternut și cel de-al doilea strat, cel de uzură. Lucrările au fost întrerupte pentru o scurtă perioadă în sezonul rece, iar în urmă cu două săptămâni au fost reluate. Au rămas neasfaltate porțiunile din zonele unde se fac acum consolidări și unde se lucrează la structura podurilor. Tot în această perioadă, se pun borduri pe porțiunea care traversează orașul Strehaia.”  a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Tronsonul de drum  între Strehaia şi Grozeşti, este lotul 5 al proiectului prin care se reabilitează/modernizează 112 km de drumuri judeţene în Mehedinţi. Acest proiect a fost derulat de Consiliul Judeţean Mehedinţi , cu fonduri europene , un proiect cu ajutorul căruia  acest drum  fost asfaltat pentru prima dată . Până acum ,  traficul a fost greoi pentru cetăţeni din cauza denivelărilor specifice drumurilor din mediul rural!

Next Post

TÂNĂRĂ ÎNJUNGHIATĂ DIN GELOZIE LA BREZNIŢA MOTRU

mie feb. 17 , 2021
Seara trecută, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiată cu un cuţit chiar de propriul concubin. […]