Copiii care s-au născut în era tehnologiei!

Tehnologia face parte din viata noastra!
La nivel mondial peste trei miliarde de oameni folosesc Internetul! Pentru multi dintre noi este floare la ureche folosirea oricarui gen de astfel de dipozitive, insa pentru vechiile generatii, procesul a fost mai greu!

În lumea actuală trăim în era tehnologiei avansate. Fiecare parte a vieții noastre de zi cu zi este legată de tehnologie, într-un fel sau altul. Există foarte multe beneficii ale acesteia și deasemenea avantaje ale generației digitale care s-a născut o dată cu internetul!

istock 805119394 e1538070832922 Copiii care s-au născut în era tehnologiei!

Cu sigurață cel mai mare dezavantaj al acestor dispozitive inteligente, este dependența de ele, mai ales de telefonul mobil! Capacitatea celor născuți în era digitală, de a folosi noile tehnologii este adesea destul de superficială. Aceasta este limitată la utilizări în scop distractiv!

Copiii care s-au nascut odata cu internetul, se simt ca pestele in apa cand vine vorba de tehnologie .Pot fi recunoscuti foarte usor dupa modul in care folosesc telefonul facand mai multe lucruri simultan pe dispozitiv , fata de cei care au avut mai tarziu parte de un telefon mobil performant!

Next Post

POIANA BELETINA - IMPRESIONANTĂ PRIN PEISAJ, ISTORIE, LEGDENDĂ ȘI TRADIȚII!

joi iun. 25 , 2020
Poiana Beletina din Muntii Mehedintiului intampina, indiferent de sezon, turistii de pretutindeni. Traseul pana aici ofera privelisti impresionante de jur […]
18 mehedinti tamna beletina cerna POIANA BELETINA - IMPRESIONANTĂ PRIN PEISAJ, ISTORIE, LEGDENDĂ ȘI TRADIȚII!