Copil de 13 ani din Zalău, găsit mort de familie

Părinții au chemat disperați ambulanța, dar era prea târziu

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit mort în locuința sa din Zalău, județul Sălaj. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit chiar de membrii familiei, care au chemat imediat ambulanța. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-l resuscita pe copil. Poliția a deschis o ancheta.

Polițiștii din Sălaj au fost sesizați prin Serviciul de Urgenţă 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist.

Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia.

Potrivit primelor rezultate ale investigaţiilor efectuate de poliţişti, nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Încă nu se cunosc cauzele decesului minorului, motiv pentru care autoritățile competente au demarat o anchetă.

Corpul neînsufleţit al minorului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Relatează observatornews.ro

Next Post

Georgescu, intervenție promptă împotriva indolenței din Spitalul Județean - Șeful de la Consiliul Județean ia atitudine împotriva cadrelor medicale care nu își fac datoria față de pacienți

vin ian. 6 , 2023
Sistemul medical românesc are pusă o etichetă pe care greu o va putea da jos. O etichetă rezultată din comportamentul […]
x43434 Georgescu, intervenție promptă împotriva indolenței din Spitalul Județean - Șeful de la Consiliul Județean ia atitudine împotriva cadrelor medicale care nu își fac datoria față de pacienți