COSTINEL VAMVU ŞI PSD -SUSŢINUŢI DE OAMENI LA ROGOVA

rogova 1 2 COSTINEL VAMVU ŞI PSD -SUSŢINUŢI DE OAMENI LA ROGOVA

Echipa PSD Mehedinţi a fost primită cu simpatie la Rogova ! Primarul Costinel Vamvu cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi  , Aladin Georgescu , a reuşit să schimbe faţa comunei pe care o conduce ! Oamenii sunt încântaţi  de primarul lor şi îşi arăta susţinerea necondiţionată faţa de acesta.

rogova 3 COSTINEL VAMVU ŞI PSD -SUSŢINUŢI DE OAMENI LA ROGOVA

Proverbul ,,Omul sfinţeşte locul „se potriveşte de minune primarului Costinel Vamvu . Investiţii de amploare s-au derulat în comuna pe care o conduce , în ultimii ani. Împreună cu echipa din cadrul primăriei ,dar şi cu sprijinul Consiliului Judeţean , Costinel Vamvu a pus bazele unei dezvoltări temeinice a localităţii. Oamenii sunt multumiţi de activitatea primarului şi de investiţiile pe care acesta le-a  implememtat la nivelul comunei.

rogova 2 1 COSTINEL VAMVU ŞI PSD -SUSŢINUŢI DE OAMENI LA ROGOVA

Cetăţenii comunei şi-au  manifestat sprijinul necondiţionat faţă de Costinel Vamvu ,  actualul primar al comunei şi candidatul Partidului Social Democrat  pentru  un nou mandat ,dar şi faţă de preşedintele Consiliul  Judeţean Mehedinţi ,Aladin Georgescu . Se anunţă o victorie zdrobitoare a Partidului Social Democrat  la Rogova , pe data de 27 septembrie  !

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD

mie sept. 23 , 2020
Preşedintele PSD Mehedinţi,Aladin Georgescu, alături de primarul comunei Braniştea,Marin Ion , au fost printre cetăţenii din localitate .  Oamenii sunt […]
branistea echipa CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD