COVID-19 LOVEȘTE DIN NOU CENTRUL PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI ȘIMIAN

centru COVID-19 LOVEȘTE DIN NOU CENTRUL PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI ȘIMIAN

Situație îngrijorătoare la Centrul de Ingrijire ,Asistenţă şi Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilitati din localitatea Simian . Directia de Sănătate Publică a declarat ,din nou, focar de COVID-19 , după ce , în urma ultimei testari ,mai multe persoane din cadrul institutiei au fost confirmate pozitiv . Este vorba de 34 de persoane , dintre care 10 sunt din randul angajatilor si 24 sunt beneficiari.

 44 de beneficiari se află în total în Centrul de Ingrijire ,Asistenta si Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilitati din localitatea Simian . Dintre acestia, în urmă cu două saptamani , 19 au fost confirmati pozitiv , 8 dintre ei avand varsta cuprinsa intre 30 si 39 de ani , iar 11 avand varsta cuprinsa intre 20-29 de ani .De asemenea , 5 angajati au fost afectati in acel moment .

Se pare ca Centrul de Ingrijire ,Asistenta si Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilitati din localitatea Simian este din nou lovit de Covid-19 .Ancheta epidemilogica este in curs de derulare .

Next Post

7 STREHĂIENI ÎNCARCERAȚI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE DE BANI

mie oct. 21 , 2020
7 persoane au fost încarcerate în penitenciar, asta după constituirea unui grup infractional organizat , evaziune fiscală si spalare de […]
strehaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 STREHĂIENI ÎNCARCERAȚI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE DE BANI