CREDINŢA ROMÂNILOR APĂRATĂ DE PMP

baiaa dde CREDINŢA ROMÂNILOR APĂRATĂ DE PMP

EDUCAŢIE , CREDINŢĂ şi SĂNĂTATE , acesta  este motto –ul  Partidului Mişcarea Populară ! Un partid al valorilor si al echilibrului , care a pus mereu interesele cetăţenilor pe  primul loc . Candidaţi PMP la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie , vin cu soluţii concrete pentru adevăratele nevoi ale oamenilor .  Cetăţenii din zona de munte a Mehedinţiului, cunoscuţi ca fiind oameni cu credinţă în suflet şi cu frică de Dumnezeu, şi-au arătat dezamagirea faţă de actuala guvernare , care , se pare că au ca obiectiv reprimarea credinţei în rândul tuturor românilor . Ion Cupă a transmis un mesaj clar către guvernul României. Biserica trebuie să fie un partener pentru stat, iar credincioșii trebuie respectați. Măsurile de siguranță nu trebuie să încalce libertatea religioasă.

Alături de cetăţeni şi de nevoile lor , s-a dovedit a fi şi Florin Gagea, candidatul PMP pentru Senatul României . Cunoscut ca un om al valorilor, acesta  doreşte să  reprezite Mehedinţiul în Parlamentul României , bazându-se pe corectitudinea de care a dat dovadă în faţa cetăţenilor , dar şi de vasta experienţă administrativă .

Catalin Vătămanu , candidat PMP la Camera Deputaţilor ,  un tânăr de perspectivă , care vine în slujba semenilor , depunând eforturi substanţiale , astfel încât mehedinţenii să aibă un trai cât mai bun .

Mehedinţenii din zona de munte  susţin candidaţii PMP pe data de 6 decembrie , întrucât atingerea obiectivelor pe care aceştia şi le-au propus ,  reprezintă rezolvarea nevoilor reale ale cetăţenilor.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

PSD SUSŢINE DEZVOLTAREA REGIONALĂ

joi dec. 3 , 2020
Partidul Social Democrat  vine cu o nouă viziune pentru dezvoltarea României în care oamenii sunt puşi pe primul loc, în […]
dezvoltare regionala PSD SUSŢINE DEZVOLTAREA REGIONALĂ