CREŞTEREA PREŢURILOR LA ALIMENTE

 Creşterea preţurilor la alimente este rezultatul  politicii dezastruase a Guvernului PNL  în gestionarea programelor grave din agricultură. Este cea mai dureroasă dovadă a faptului că Guvernul ” Dreptei Unite „a eşuat în gestionarea pandemiei şi a economiei. Cei mai afectaţi sunt cei cu veniturile mici , care alocă pe alimente o mare parte din venituri.

În primăvară când PSD propunea măsuri pentru combaterea efectelor secetei, pentru prevenirea efectelor pe care le resimţim azi , Guvernul Orban era mai preocupat de alegeri anticipate- exact cum sunt acum mai interesaţi de alegeri , decât de gestionarea pandemiei şi a economiei.

Mai grav este că situaţia pare a se înrăutăţi  în următoarele luni şi va lovi cel mai tare familiile cu venituri mici, care deja au fost puternic afectate din cauza incapacităţii guvernului de a-i sprijini în perioada pandemiei. După scumpirile uriaşe la fructe şi legume , urmează scumpirile la carne , ce vor fi accentuate pe fondul sărbătorilor de iarnă.

Diferenţa dintre PSD şi PNL se poate observa cu ochiul liber.  În timp ce PSD ducea România pe primul loc din Uniunea Europeană la creştere economică şi la mai multe culturi agricole , PNL duce România pe primele locuri la împrumuturi şi la creşterea preţurilor la alimente .

Next Post

FOCAR LA SERVICIUL JUDEȚEAN DE AMBULANȚĂ

lun oct. 26 , 2020
SARS-COV-2 loveşte încă o instituţie din Drobeta-Turnu Severin ! De aceasta dată , este vorba de Serviciul Judetean de Ambulanţă […]