CRUZIME LA UN CENTRU DE PLASAMENT DIN MEHEDINȚI. COPIL BĂTUT DE O EDUCATOARE

Cruzime la un centru de plasament din județul Mehedinți! Un copil a fost bătut chiar de către educatoarea sa. În cauză, conducerea DGASP a luat măsuri rapide și concrete. Femeia a fost concediată de urgență si a fost depusă o plangere, în acest sens, la poliție.

copil batut CRUZIME LA UN CENTRU DE PLASAMENT DIN MEHEDINȚI. COPIL BĂTUT DE O EDUCATOARE

Într-un centru în care copiii ar trebuie sa fie protejați, se pare că aceștia sunt agresați chiar de către angajați. Asta ne spune directorul DGASP din Mehedinți, care ne-a prezentat astăzi situația unui minor bătut chiar de  către profesoara sa într-unul din centrele de plasament din județ!

Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din incinta centrului. Educatoarea a declarat că a ar fi avut această reacție, după ce copilul ar fi jignit-o.Pe imagini se vede cum femeia se ridica nervoasă de pe scaun și îl lovește pe cel mic.

Se pare că femeia respectivă ar fi fost cercetată de comisia de disciplină tot pentru sesizări asemănătoare, însă acestea nu se confirmaseră. De această dată, imaginile vorbesc de la sine și dovedesc că o astfel de persoană nu poate lucra în acest domeniu.

Next Post

MARIUS SCRECIU SĂRBĂTOREŞTE ZILELE SEVERINULUI PE ŞANTIERELE DIN MUNICIPIU

vin apr. 23 , 2021
Într-o zi de mare sărbatoare, în special pentru severineni, edilul orașului  Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, nu se dezminte nici […]
screciu 2 MARIUS SCRECIU SĂRBĂTOREŞTE ZILELE SEVERINULUI PE ŞANTIERELE DIN MUNICIPIU