DEPRESIA, boala anului pandemic ! Urmează o PANDEMIE A DEPRESIEI ?

Cu toate că depresia este boala secolului XXI, pandemia a făcut ca omenirea să sufere mai mult de tristețe în acest context social. Pentru Coronavirus s-a găsit antidotul, însă noi trebuie sa ne găsim echilibrul pentru a trece peste această perioadă grea.

depresie DEPRESIA, boala anului pandemic ! Urmează o PANDEMIE A DEPRESIEI ?

Depresia ne bântuie în ultimii ani, însă din cauza pandemiei, aceasta își face simțită prezența din ce în ce mai mult. Situația epidemiologică a influențat negativ populația. Persoanele până în 60 de ani au fost grav afectate și majoritatea suferă de o depresie care s-a declanșat de la începerea acestui virus și până în prezent.

Teama de infecție, pierderea locului de muncă, oprirea activității economice și sociale sunt poveri grele, mai ales pentru oamenii care probleme cu depresia și înainte de pandemie. Măsurile impuse îi izolează pe cetățeni și îi privează, astfel, de tratament. 

După această situație dificilă prin care omenirea a trecut în ultimul an , mulți dintre noi ne întrebăm dacă va urma și o pandemie a depresiei. În acest sens, cetățenii trebuie să își găsească echilibrul atât din punct de vedere social, economic, dar mai ales personal și spiritual.

Next Post

MOARTE SUSPECTĂ ÎN BURILA MARE, MEHEDINȚI

vin mart. 19 , 2021
O bătrână de 76 de ani a fost găsită decedată pe pragul propriei locuinţe. La faţa locului s-a deplasat o […]
crima MOARTE SUSPECTĂ ÎN BURILA MARE, MEHEDINȚI