DEPUTATUL CORNEL FOLESCU, ALĂTURI DE SEVERINENII CARE AU IEȘIT LA PROTEST ÎN ACEST WEEKEND!

Oamenii sunt sătui de restricții și au decis să iasă în stradă în mai multe orașe din România, printre care și în Drobeta Turnu Severin. Deputatul Cornel Folescu nu a putut sta departe de problemele oamenilor și s-a alăturat severinenilor care au decis să protesteze în acest weekend în municipiul nostru.

cornel folescu 1 DEPUTATUL CORNEL FOLESCU, ALĂTURI DE SEVERINENII CARE AU IEȘIT LA PROTEST ÎN ACEST WEEKEND!
Cornel Folescu-Deputat PSD Mehedinți

Pandemia, restricțiile și măsurile aberante luate de Guvernul României au adus în acest weekend manifestații de stradă în toată țara. Văzând problemele oamenilor, Cornel Folescu, deputat PSD Mehedinți, cunoscut drept un om implicat și apropiat de cetățeni, a fost alături de protestatari. Acesta își dorește măsuri concrete prin care antreprenorii români, dar și cetățenii care trec prin multe greutăți în aceste momente, să fie sprijiniți mai mult pentru a depăși această perioadă neagră din istoria omenirii.

protest 22 DEPUTATUL CORNEL FOLESCU, ALĂTURI DE SEVERINENII CARE AU IEȘIT LA PROTEST ÎN ACEST WEEKEND!

Pentru severineni s-a umplut paharul! Oamenii sunt furioși și au decis să lupte împotriva restricțiilor și măsurilor aberante luate de cei care conduc în acest moment România.

protest folescu DEPUTATUL CORNEL FOLESCU, ALĂTURI DE SEVERINENII CARE AU IEȘIT LA PROTEST ÎN ACEST WEEKEND!

Este salutară implicarea deputatului Cornel Folescu în acțiunile civice din orașul nostru, pentru că cetățenii au nevoie de sprijinul și susținerea oamenilor politici, mai ales în actualul context social. De asemenea, se pare că lupta pentru libertate va continua și în perioada următoare, măsurile restrictive fiind considerate de cetățeni un exces de zel al autorităților care închid tot, fără să vină în schimb cu măsuri concrete în sprijinul antreprenorilor români, dar și al cetățenilor defavorizați.

Next Post

DOUĂ ELEVE ŞI-AU ÎMPĂRŢIT PUMNI ŞI PICIOARE CHIAR ÎN SALA DE CLASĂ

lun mart. 22 , 2021
Scene de groază în incinta unei școli din județul Mehedinți ! Două tinere și-au împărțit pumni și picioare în sală […]
bataieee DOUĂ ELEVE ŞI-AU ÎMPĂRŢIT PUMNI ŞI PICIOARE CHIAR ÎN SALA DE CLASĂ