DISPĂRUT DE 16 ANI, DIN NOU ÎN SÂNUL FAMILIEI

Minune într- o comună din județul Mehedinți! O familie din comuna Bâcleș, formată din 6 frați, nu a renunțat niciodată să îl caute pe mezinul familiei, dispărut cu 16 ani în urmă. Este vorba despre Viorel Marinca, disparut la vârsta de 32 de ani. Acesta este surdomut și suferă de Sindromul Down, motiv pentru care nu a mai știut să revină acasă .

dispaut DISPĂRUT DE 16 ANI, DIN NOU ÎN SÂNUL FAMILIEI

În 2020, familia a primit o poză cu Viorel, făcută în localitatea Topoloveni din județul Brașov . Acesta locuia în casa unei familii de romi și era trimiș la cerșit. De asemenea, a fost găsit și sub alt nume, mai exact Lazăr Dan.

În 2006, poliția din comuna Bâcleșa fost sesizată de un bărbat de 48 de ani, cu privire la faptul că fratele său de 33 de ani, a plecat volunat de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma sesizării,la momentul respecti,persoana a fost dată în urmărire la nivel național. În acest an, în luna februarie,persoana dispărută a fost identifictă în județul Brașov, în baza probelor ADN.

Bărbatul care în prezent are 48 de ani, este din nou în sânul familiei. Aceștia vor încerca să rcupereze cei 16 ani pierduți .

Next Post

LIBER LA SLUJBA DE ÎNVIERE, DEOCAMDATĂ

vin mart. 26 , 2021
Restricția de circulație va fi ridicată până la ora 02.00 în noaptea de Paști. Slujba de Înviere va putea fi […]
noaptea de inviere 728x336 1 LIBER LA SLUJBA DE ÎNVIERE, DEOCAMDATĂ