Doi miri, jefuiți de banii strânși la nuntă-N-au mai apucat să ajungă la bancă să îi depună

Doi tineri proaspat casatoriti din Suceava au ramas fara darul de nunta chiar a doua zi dupa fericitul eveniment. Un hot a intrat in apartament in lipsa lor si le-a luat toti banii, mai exact peste 17.000 de euro.

Conform observatornews.ro, de la extaz la agonie. Aşa trăiesc doi tineri proaspăt căsătoriţi din Suceava, după ce un hoţ a intrat în casă şi le-a furat tot darul de la nuntă. Făptaşul a reuşit să sustragă din casa celor doi peste 17,000 de euro.

Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, când mirii se aflau la petrecerea de după nuntă. Profitând de faptul că nimeni nu era acasă, un hoţ a intrat în locuinţa lor şi a furat peste 17.000 de euro, bani strânşi cu o noapte înainte din darul de nuntă.

Când s-au întors acasă, cei doi soţi au observat că geamul de la bucătărie era deschis, iar când au intrat în casă au observat că toate lucrurile erau răvăşite, iar banii lipseau. Mirele spune că ar avea şi un suspect şi dă vina pentru întreaga faptă pe un alt vecin.

Poliţiştii au fost alertaţi şi au ajuns la faţa locului, acolo unde au început cercetările pentru a afla cu exactitate cine se face responsabil de această faptă. Mirele spune că vecinul pe care îl bănuieşte de furt are antecedente penale şi ar fi folosit o metodă proprie pentru a intra în apartament.

El a spus că în incinta blocului sunt montate camere de supraveghere, însă acestea sunt nefuncţionale. În acest caz, ele nu pot fi de folos în desfăşurarea anchetei şi prinderea făptaşului, relateaza observatornews.ro.

family throwing rose petals at the newly wed bride 2022 12 16 00 40 01 utc Doi miri, jefuiți de banii strânși la nuntă-N-au mai apucat să ajungă la bancă să îi depună

Next Post

Milioane de oameni nu și-au mai recăpătat gustul și mirosul-5% au raportat „disfuncție persistentă” la șase luni de la infectare

vin ian. 13 , 2023
Inca mai ai probleme cu simtul mirosului dupa ce ai avut Covid? Nu esti singurul. 5% dintre pacientii din intreaga […]
woman in protective medical mask on her face on th 2022 10 27 03 14 24 utc 1 Milioane de oameni nu și-au mai recăpătat gustul și mirosul-5% au raportat „disfuncție persistentă” la șase luni de la infectare