DROBETA TURNU SEVERIN UN ORAŞ MODERN. CARTIERE COMPET MODERNIZATE

Cartierului Walter Mărăcineanu a fost în plin proces de modernizare pe parcursul anului trecut . Acum , locuitorii beneficiază deja de mai multe facilităţi : alimentare cu gaze, canalizare , trotuare amenajate , dar cel mai important asfalt proaspăt .Pe Aleea Baladei , de exemplu, lucrările se apropie de final , mai lipsesc în acest  moment semnele de circulatie, marcajele si accesele la proprieti.

Locuitorii din această zonă sunt mai mult decât încântaţi de lucrările de reabilitare, astfel încât neplăcerile cauzate de gropile de asfalt , dar şi de noroi , au devenit deja o amintire.

Primarul Marius Screciu , a fost din nou prezent pe şantier pentru a verifica lucrările.  De asemenea, a fost singurul edil  al municipiului din perioada postdecembristă , care a acordat atenţie maximă şi locuitorilor din cartierele marginaşe din oraşul nostru, cetăţeni care plătesc aceleaşi taxe ca şi restul locuitorilor .

La fel ca şi restul locuitorilor , severinenii din această zonă a oraşului , beneficiază de toate utilităţile şi facilităţile urbanistice  de care este nevoie într-un oraş modern.

Next Post

A SPERIAT ETILOTESTUL. ŞOFER RUPT DE BEAT

vin ian. 29 , 2021
Un accident rutier a fost produs seara trecută  în Drobeta Turnu Severin , de către  un bărbat care consumase cantităţi […]