DUPĂ ZECI DE ANI DE NEPĂSARE, AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE DRUMURILE DIN CĂZĂNEȘTI

 După zeci de ani de nepăsare și lăsat de izbeliște, un drum comunal din Căzănești, a început a fi reabilitat. Este vorba despre un drum total impracticabil care face legătura între comuna Căzănești și Husnicioara. Condițiile de trafic erau greu de suportat de cetățeni, acest drum nu mai beneficiase  de minimă reabilitare încă din anul 1990.

rosia DUPĂ ZECI DE ANI DE NEPĂSARE, AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE DRUMURILE DIN CĂZĂNEȘTI

Lucrările pe drumurile comunale se desfășoară într-un ritm alert în Căzănești. Locuitorii  au început deja să beneficieze de condiții mai bune de trafic. După ce au fot finalizate lucrările de pietruire și întreținere din satul Severinești, au și fost demarcate altele noi. Astăzi, au fost începute lucrările de întreținere , recalibrare și nivelare a drumului comunal ce face legătura dintre satul Roșia, comuna  Căzanești și comuna Husnicioara. De asemenea, tot pe acest drum vor fi construite și rigole de pământ.

rosia 3 DUPĂ ZECI DE ANI DE NEPĂSARE, AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE DRUMURILE DIN CĂZĂNEȘTI

 

rosia 1 DUPĂ ZECI DE ANI DE NEPĂSARE, AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE DRUMURILE DIN CĂZĂNEȘTI

Aurel Popescu, primarul comunei Căzănești, a înțeles doleanțele cetățenilor, venind în sprijinul acestora cu diferite investiții la nivelul comunei. Condițiile de trai ale locuitorilor de aici, încep să se îmbunătățească considerabil. De exemplu, drumul comunal  care traversează satul Roșia, nu mai beneficiase de o minima reabilitare încă din 1990.

 Cu pași concreți, actualul primar Aurel Popescu , va schimba fața comunei Căzănești, iar cetățenii sunt mulțumiți de activitatea edilului lor, afirmând cu mândrie ca este omul potrivit la locul potrivit. Nivelul de trai în Căzănești va crește semnificativ în următorii ani, întrucât Aurel Popescu se implică în mod direct în rezolvarea problemelor pe care locuitorii de aici le au.

Next Post

MINOR NEATENT LOVIT ÎN PLIN DE O MAȘINĂ

lun mai 17 , 2021
Neatenți și joviali, copiii sunt tot mai des victimele accidentelor rutiere! Un minor în vârstă de 8 ani , în […]
acccident MINOR NEATENT LOVIT ÎN PLIN DE O MAȘINĂ