ECHIPA PMP -ALĂTURI DE OAMENI ȘI DE NEVOILE LOR

Membrii echipei PMP, au fost și în această săptămână alături de oameni și de nevoile lor, în comunele Corcova și Căzănești .

Campania electorala este în plină desfășurare ,iar membrii echipei PMP continuă șirul acțiunilor .În această săptămână au fost alături de oameni în comuna Corcova. Ramona Cupă, candidatul PMP la funcția de consilier județean , alături de candidatul PMP  la funcția de primar în comuna Corcova , vor face tot ce le sta in putinta pentru a veni in sprijinul cetatenilor.

Cetăţenii comunei s-au adunat în număr mare pentru a fi alături de echipa PMP , arătând susţinere şi încredere faţă de noua putere politică .

Și la Cazanesti , echipa PMP dorește să aducă soluții ce vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor. În această localitate , nu s-au mai implementat investiții concrete de mai bine de 12 ani; se află printre cele mai slabe primării din țară , ca și nivel de investiții.

Mișcarea Populară vine în fața cetățenilor cu oameni noi , cu soluții și idei ambițioase care , cu siguranță, vor dinamiza administrația județului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

O MARE DE OAMENI, PENTRU O MARE VICTORIE LA GOGOȘU

Dum sept. 13 , 2020
Zi plină de emoție pentru echipa PSD Mehedinti, vineri în comuna Gogoșu! Actualul președinte al Consiliului Județean Mehedinți și candidat […]