ECHIPA PMP- ALĂTURI DE OAMENI ȘI LA LIVEZILE

Membrii Partidului Mișcarea Populară au fost, la începutul sătămânii , alături de locuitorii comunei Livezile . Victoria Gabriela Catană , este candidatul  PMP la funcția de primar în această localitate . Oameni noi , care propun soluții concrete  și clare pentru bunăstarea cetățenilor, candidații PMP  vor dinamiza , cu siguranță , administrația județului nostru.

Campania electorală este în plină desfașurare ! Conștienti de importanța semenilor , membrii PMP  vin cu idei inovatoare pentru a aduce bunăstarea în rândul cetățenilor , dar și pentru a satisface nevoile de bază ale acestora . În decursul zilei de ieri , au fost prezenți  și în comuna Livezile ,pentru a veni în sprijinul cetățenilor cu  soluții clare , care să îmbunătățească nivelul de trai în această localitate .

Gabriela Victoria Catană , este primarul de care comuna Livezile are nevoie.Cetățenii doresc o  schimbare în comuna lor și sunt mulțumiti de soluțiile și ideile propuse de candidatul PMP la funcția de primar , soluții ce duc la o dezvoltare temeinică a localității.

Aducțiunea de apă în toate satele comunei Livezile , este una din prioritățile candidatului PMP  la funcția de primar, Victoria  Gabriela Catană .  De asemenea , valorificarea pânzei freatice și forarea unor puțuri de adâncime ,pentru a scoate apa necesară irigațiilor, reprezintă un proiect care trebuie realizat.

 Mișcarea Populară vine în fața cetățenilor cu oameni noi , cu soluții și idei ambițioase care , cu siguranță, vor dinamiza administrația județului nostru.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară- Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200020

Next Post

INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ LA GRECI ȘI PRUNIȘOR

mie sept. 9 , 2020
Modernizarea infrastructurii rutiere a fost una din prioritățile președintelui Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu , care a acordat un […]