ECHIPA PMP- ÎN SPRIJINUL OAMENILOR LA ILOVIŢA

Membrii echipei PMP au fost alături de oameni  , la  sfârșitul săptămânii trecute , în comuna Ilovița. Căiniceanu Daniel , candidatul PMP la funcția de primar în comuna Ilovița, un tânăr de perspectivă care, vine cu idei și soluții noi pentru  bunăstarea cetățenilor și îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor. Oamenii își doresc schimbarea în bine în comunitatea lor, iar Căiniceanu Daniel, este omul potrivit ca acest vis să devină realitate.

Membrii echipei PMP vin în sprijinul oamenilor și le dau curajul de a crede că viața poate fi mai bună. Căiniceanu Daniel, candidatul PMP la funcția de primar în comuna Ilovița , va aduce schimbarea în rândul cetățenilor prin soluții noi și concrete de a îmbunătăți nivelul de trai al comunitații pe care dorește să o reprezinte .

Cetățenii au fost receptivi și deschiși în fața ideilor și soluțiilor propuse de candidatul PMP, întrucât își doresc o viață mai bună în comuna lor.

Mişcarea Populară vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu soluţii şi idei ambiţioase care , cu siguranţă, vor dinamiza administraţia judeţului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

OAMENII ÎȘI DORESC SCHIMBAREA LA IZVORU BÂRZII

joi sept. 17 , 2020
Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar în comuna Izvoru Bârzii , Florin Simcea,  alături de președintele Consiliului Județean […]