ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

florin gageaaaaa 2 ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

Astăzi,  membrii Partidului Mişcarea Populară au fost printre cetăţenii comunelor Salcia şi Oprişor . Cum pensiile speciale pentru parlamentari a fost un subiect controversat în ţara noastră , în decursul zilei de azi Florin Gagea  , candidatul PMP la alegerile parlamentare, şi-a făcut cunoscut planul de a elimina pensiile speciale din rândul parlamentarilor . Acesta a  fost ,de-a lungul timpului, alături de oamenii simplii , care, majoritatea  trăiesc de pe o zi e alta, cu o pensie minimă de 700 de lei.

florin gageaaa1 ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

 Pe lângă eliminarea pensiilor speciale , reducerea numărului de parlamentari este un alt obiectiv al candidatului PMP, Florin Gagea .  Cetăţenii merg la vot în data de 6 decembrie , cu speranţa ca  schimbarea în bine să apară cât mai repede posibil.

Unii noi în lumea politică , alţii cu experienţă în spate , candidaţii PMP Mehedinţi la alegerile parlamentare  sunt oameni dornici să se implice activ în îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor . Au reuşit să transforme PMP Mehedinţi în a treia forţă politică în judeţul nostru.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

CETĂȚENII DIN GRUIA SĂTUI DEJA DE PNL

joi nov. 26 , 2020
Social democraţii din Mehedinţi au fost prezenţi astăzi şi în localitatea Gruia. Deşi, pe 27 septembrie, primăria a fost câştigată […]
gruiaaa CETĂȚENII DIN GRUIA SĂTUI DEJA DE PNL