Ești angajator în căutarea de candidați potriviți pentru posturile vacante din compania ta, pentru orice filiala din țară?

antet Ești angajator în căutarea de candidați potriviți pentru posturile vacante din compania ta, pentru orice filiala din țară?www.danubejobs.eu

Ești angajator în căutarea de candidați potriviți pentru posturile vacante din compania ta, pentru orice filiala din țară?

Recrutarea unui angajat nu este ceva simplu, de aceea, platforma JOBS te ajută să găsești rapid și precis chiar ceea ce cauți.

Creează un cont chiar astăzi pe platforma www.danubejobs.eu și publică anunțuri gratuit.

Platforma www.danubejobs.eu a fost realizată în cadrul proiectului „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin – Vidin”

ROBG-171.

 

1 Ești angajator în căutarea de candidați potriviți pentru posturile vacante din compania ta, pentru orice filiala din țară?romania bulgaria Ești angajator în căutarea de candidați potriviți pentru posturile vacante din compania ta, pentru orice filiala din țară?

Next Post

Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin - Vidin”

mie iun. 22 , 2022
    Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin – Vidin” Proiectul a fost […]
business team with hands at office 2022 07 01 12 41 18 utc Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin - Vidin”