EUROPA MAI APROAPE DE NOI

uniunea europeana EUROPA MAI APROAPE DE NOI

Unul dintre cei mai activi europarlamentari români, coordonatorul PES ACTIVISTS și vicepreședinte PSD în România,  a fost prezent în acest weekend și în Mehedinți. Acesta a discutat cu oamenii despre problemele cotidiene, dar și despre cum poate România să beneficieze de apartenența la comunitatea Europeană .

victor negrescu pes EUROPA MAI APROAPE DE NOI
Victor Negrescu- Coordonator PES ACTIVISTS și vicepreședinte PSD România

Victor Negrescu – un tânăr  ambițios, un apărător al valorilor social-democrate europene și un europarlamentar activ, care a adus multiple beneficii României prin activitatea sa, a fost la sfârșitul săptămânii trecute printre mehedințeni .

Alexandru Cojocaru, coordonator PES ACTIVISTS Mehedinți, a subliniat și el importanța apartenenței României la Uniunea Europeană; dar mai ales, cum poate contribui decisiv  atragerea fondurilor europene la îmbunătățirea nivelului de trai al tuturor mehedințenilor  .

EUROPA MAI APROAPE DE NOI
Alexandru Cojocaru- Coordonator PES ACTIVISTS Mehedinți

Informarea cetățenilor, dar și a autorităților locale despre cum și când  pot să depună proiecte pentru atragerea fondurilor europene , va fii una din principalele activități ale organizației județene PES ACTIVISTS în perioada următoare . Este important , ca fiecare cetățean sa beneficieze de apartenența  României  la Uniunea Europeană , iar beneficiile să fie vizibile în viata de zi cu zi a tuturor românilor  .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

CEL MAI MARE DEZASTRU DUPĂ COLECTIV – INCENDIUL PIATRA NEAMȚ

mar nov. 17 , 2020
Cel mai puternic incendiu dupa 2015 , cand focul  izbucnit la un club din Bucuresti a ucis 65 de persoane […]