EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC

Deși, România  este țara care dispune de cel mai fertil sol din Europa, în 2005 pe terenurile agricole s-au introdus organisme modificate genetic. În ciuda protestelor și a refuzului categoric al românilor de a accepta porumb și cartofi modificați genetic, Dacian Cioloș, ministrul Agriculturii pe vremea aceea, nu s-a dat înapoi de a le baga românilor otravă în mâncare. Acesta ar fi motivul pentru care, la momentul actual, România se confruntă cu o explozie de cancer de colon.

ciolos EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC

“ Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în traistă ! “un slogan  potrivit si pentru țara noastră ! Cu un sol fertil, România era în 2005 al treilea cel mai mare producător de porumb din Uniunea Europeană, putând devenii chiar cel mai mare producător de porumb din UE. Pe vremea aceea, Dacian Cioloș,ministru al Agriculturii, a ținut cu orice preț să impună cultivarea organismelor modificate genetic. Românii au refuzat vehement acestă decizie, ba mai mult de atât chiar Greenpeace l-a acuzat pe Dacian Cioloș în 2007, că a autorizat ilegal cultivarea a peste 332 de hectare de porumb modificat genetic în șase județe din România.

ciolosss EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC
Dacian Cioloș
ciolos EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC

Tot Dacian Cioloș, a permis să fie introdusă în agricultura românească o substanță cancerigenă. Este vorba despre  INITIUM, care ajută la creștera rapidă a legumelor, însă la fel de repede conduce și la mărirea tumorilor maligne. Motiv pentru care, foarte mulți români se confrunză azi cu cancer de colon. Toate acestea au avut loc doar pentru a face jocul companiilor germane în defavoarea României.

Mai mult decât atât, în timp ce românii consumau legume modificate genetic, Dacian Cioloș, a precizat la un post de televiziune faptul că el “evită să consume alimente care au la bază organisme modificate genetic “pentru cetățeni , însă, erau bune.

Next Post

Tentativă de viol la o tânără din localitatea Jiana

mar apr. 13 , 2021
În data de 12 aprilie, polițiștii orașului Vânju Mare au fost sesizați de o femeie din localitatea Jiana, cu privire […]
viol 1 Tentativă de viol la o tânără din localitatea Jiana