FEDERAȚIA SANITAS A DECLANȘAT GREVA JAPONEZĂ

greva japoneza FEDERAȚIA SANITAS A DECLANȘAT GREVA JAPONEZĂ

Federaţia Sanitas a intrat în grevă japoneză astăzi în întreaga ţară , nemultumiţi de faptul că premierul nu s-a întâlnit cu ei pentru a discuta despre probleme din sistemul de sănăte. Salariaţii sunt epuizaţi fizic şi psihic , spun sindicaliştii . Aceştia susţin că angajaţilor din Sănătate nu le sunt respectate drepturile.

Sindicaliștii de la Sanitas au declanşat, începând de astăzi, o grevă japoneză pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că nu le sunt respectate drepturile de natură salarială şi de protecție la locul de muncă . Premierul Lodovic Orban nu a arătat nici un fel de interes cu privire la problemele din sistemul de sănătate.

Salariaţii din sistemele care asigură prevenția , tratamentul și îngrijirea populației aceste țări , cu prepoderență în această perioadă în care Covid-19 face ravagii , sunt epuizați fizic și psihic. Aceştia sunt expuşi disprețului public printr-o excesivă mediatizare a răsplăților financiare promise , dar în realitate sunt neacordate .

Greva japoneză este o formă de protest fără întreuperea activității.

Astăzi, 7 octombrie este Ziua Internațională a Muncii Decente , iar memebrii Sanitas doresc să atragă atenția că ei continuă să își facă datoria cu decență , însă guvernanții români îi tratează cu maximă indiferență .

Next Post

A RĂSĂRIT SOARELE PE STRADA BALADEI DIN SEVERIN

lun oct. 12 , 2020
După ani întregi de nepăsare , a început asfaltarea pe Strada Baladei .  Primarul Marius Screciu s-a ţinut de cuvânt […]
118761101 2714500088809203 8788034601631983877 n 6 A RĂSĂRIT SOARELE PE STRADA BALADEI DIN SEVERIN