Femeie bătută pentru că a parcat strâmb-Un bărbat a bătut o șoferiță până a băgat-o în spital

Un barbat din Ploiesti este acuzat ca a lovit o soferita pe strada pana a bagat-o in spital, deranjat de modul in care femeia a parcat masina.

”La data de 7 ianuarie, in jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați de către o femeie din comuna Râfov, despre faptul că sora sa ar fi fost agresată de o persoană necunoscută pe o stradă din municipiul Ploiești.

 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că între cele două femei și un bărbat necunoscut a avut loc un conflict verbal în parcarea unui bloc din municipiu, motivul fiind modul de parcare al autoturismului de către una dintre femei”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

 

Discuția în contradictoriu a degenerat, bărbatul lovind-o pe una dintre femei. În urma loviturii, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, persoana vătămată a depus plângere sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit sursei citate.

 

La acest moment, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.rel mesajul.ro

long term car parking 2022 12 16 11 47 26 utc Femeie bătută pentru că a parcat strâmb-Un bărbat a bătut o șoferiță până a băgat-o în spital

Next Post

Povestea micuței Eva, devenită înger prea devreme-Analizele de sânge au arătat că avea neutropenie

lun ian. 16 , 2023
Parintii unei fetite de patru ani au adus un omagiu dupa ce aceasta a murit de septicemie in urma unor […]
bandaged hand of a child in a hospital whose pulse 2022 05 23 23 10 53 utc Povestea micuței Eva, devenită înger prea devreme-Analizele de sânge au arătat că avea neutropenie