FRIGUL DIN PIEȚE REDUCE NUMĂRUL VÂNZĂRILOR

Piata Mirceaa 1 FRIGUL DIN PIEȚE REDUCE NUMĂRUL VÂNZĂRILOR

Numărul de cumpărători  în Piața Mircea , a scăzut considerabil de când geamurile au fost date jos   ! Frigul se pare că îi sperie mai mult pe cumpărători , decât pe comercianți , preferând cumpărăturile din centrele comerciale mari .  În timp ce în piețele agricole , abia dacă se mai zăresc câteva persoane, în hipermarketuri este o supraglomerație de neînchipuit .  Producătorii agricoli sunt dezamăgiți : prețuri mici , muncă multă , iar acum, aceștia se cofruntă și cu un număr redus de cumpărători.

Este cert faptul că numărul cumpărătorilor a scăzut de când geamurile au fost date jos , însă prducătorii agricoli sunt mulțumiți ca au , totuși , posibilitatea de a-și vinde produsele în continuare.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin ,a acordat un interes deosebit îi ceea ce îi privește pe prducătorii agricoli din Piața Mircea . Inițiativa de a da geamurile jos , astfel încât produsele de pe tarabe să poata fi vândute în continuare , îi mulțumește pe comercianți , întrucât  exista posibilita ca piața să fie închisă complet ,conform măsurilor  autoritatilor guvernamentale .   Dacă piața ar fi fost închisă, muncă producătorilor pe un an întreg , ar fi ajuns la gunoi.

Next Post

LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ

mie nov. 18 , 2020
Deși, contracandidații primarului comunei Malovăț, Michescu Ion, cârcotași de meserie, anunțau cu surle și trâmbițe stoparea tuturor lucrarilor, după alegerile […]
ion michescu 1 LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ