Georgescu, intervenție promptă împotriva indolenței din Spitalul Județean – Șeful de la Consiliul Județean ia atitudine împotriva cadrelor medicale care nu își fac datoria față de pacienți

Sistemul medical românesc are pusă o etichetă pe care greu o va putea da jos. O etichetă rezultată din comportamentul inadecvat al unor medici sau asistente, cu pacienții. În aceeași manieră a fost tratată o tânără din Drobeta Turnu- Severin care a făcut cunoscută experiența ei pe internet. Președintele Aladin Georgescu s-a sesizat si a luat atitudine în privința cadrelor medicale lipsite de respect față de pacienți. Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, s-a sesizat, în urma unui mesaj trimis de o tânără pe rețelele de socializare, luând atitudine împotriva cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe lipsite de empatie și fără vreun gram de respect pentru pacienții care se află într-o postură vulnerabilă din punct de vedere medical.
Tânăra, în vârstă de 23 de ani, povestește cum, în urma unor probleme de sănătate, a ajuns la UPU, unde a fost tratată cu indiferență de către medicul Claudia Jianu.
Mai mult decât atât, din declarațiile tinerei, reiese faptul că doctorița în cauză a fost deranjată de faptul că pacienta avea dureri, ba chiar i-a reproșat faptul că s-a prezentat la spital.
Punctul culminant al indiferenăței acesteia a fost redat de gestul sfidător al cadrului medical care nici măcar nu s-a ridicat de pe scaun pentru a-și îndeplini responsabilitățile care îi reveneau.
În urma textului transmis de tânără, Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a cerut conducerii Spitalului Județean mai multe informații cu privire la acest incident pentru a lua măsuri imediate. Acesta dezaprobă atitudinea unora dintre cadrele medicale cu un comportament condamnabil față de pacienți, în condițiile în care Consiliul Județean Mehedinți depune eforturi în reabilitarea și modernizarea spitalului.

Aladin Georgescu declară într-un mesaj publicat pe Facebook:
„Nimeni nu vine de drag la Spital, ci în căutarea unui sprijin medical care să îi aline durerea!
Îmi cer scuze, public, pentru astfel de situații și vă asigur că fac tot ceea ce competențele îmi permit pentru a le elimina și pentru ca pacienții județului Mehedinți să aibă condiții cât mai bune de tratament, iar medicii și personalul medical, condiții sporite de lucru!”252489823 428546961973783 6236332329967611513 n Georgescu, intervenție promptă împotriva indolenței din Spitalul Județean - Șeful de la Consiliul Județean ia atitudine împotriva cadrelor medicale care nu își fac datoria față de pacienți

Încă o dată, președintele Consiliului Județean, ALADIN GEORGESCU, s-a implicat, trup și suflet, în nevoile comunității, fiind alături de cei care trec prin momente dificile și ale căror drepturi nu sunt întotdeauna respectate.

x43434 1 Georgescu, intervenție promptă împotriva indolenței din Spitalul Județean - Șeful de la Consiliul Județean ia atitudine împotriva cadrelor medicale care nu își fac datoria față de pacienți

Next Post

Criză de medicamente în România - Ce antivirale alternative recomandă Ministerul Sănătăţii?-2023

lun ian. 9 , 2023
In plina alerta de epidemie de gripa, antiviralele si antitermicele sunt imposibil de gasit in farmacii. Bolnavii sau apartinatorii alearga […]
Untitled Criză de medicamente în România - Ce antivirale alternative recomandă Ministerul Sănătăţii?-2023