Iată secretul Mirelei Vaida- Dieta minune cu care a slăbit aceasta după sărbători.- 2023

Mirela Vaida este mama a trei copii, însă întotdeauna a avut grijă de felul în care arată. Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit care este dieta pe care o ține pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a împărtășit cu fanii săi secretul siluetei sale. Vedeta de la Antena Stars nu are de gând să renunțe la dieta care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Dacă de sărbători s-a răsfățat cu alimente delicioase și bogate în calorii, acum prezentatoarea a renunțat la obiceiurile nesănătoase.

Vedeta recunoaște că nu poate rezista în fața bunătăților și că îi place să mănânce. Astfel, Mirela Vaida este la o dietă continuu, singura care funcționează în cazul ei.

A renunțat să mai mănânce după ora 18:00, astfel că ultima masă o ia între pauzele de publicitate de la Acces Direct, emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

 

 

„De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă. Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate. Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă. La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.”
Relatează libertatea.ro

 

concept of healthy food with pumpkin salad on wood 2022 01 19 00 21 54 utc Iată secretul Mirelei Vaida- Dieta minune cu care a slăbit aceasta după sărbători.- 2023

Next Post

O bătrână s-a sinucis închizându-se în congelator-De ce a recurs la acest gest oribil. 2023

lun ian. 9 , 2023
O femeie de 78 de ani s-a sinucis inchizandu-se in congelator. Batrana din Morrovalle, Italia, nu a mai putut suporta […]
one small red tomato in fridge 2022 12 16 20 21 46 utc O bătrână s-a sinucis închizându-se în congelator-De ce a recurs la acest gest oribil. 2023