IMAGINEA DEZOLANTĂ A INCOMPETENŢEI LIBERALE

horecaaa IMAGINEA DEZOLANTĂ A INCOMPETENŢEI LIBERALE

Blocarea efectivă a industriei Horeca , a afectat foarte mult judeţul Mehedinţi. Oamenii nu îşi mai pot desfăşura activitatea , patronii sunt nevoiţi să concedieze din personal  , iar angajaţii nu mai au ce pune pe masă, acasă. Social Democraţii din Mehedinţi , îşi doresc să stopeze măsurile aberante luate de Guvernul Orban , dacă vor câştiga alegerile din 6 decembrie.

  O altă măsură aberantă luată de actualul partid de guvernământ, a fost aceea de a limita drastic activitatea din târguri şi pieţe . Producătorii locali sunt disperaţi de faptul că nu mai au cui să îşi vândă  marfa , târgurile şi pieţele fiind pustii. Incompetenţa Guvernului Liberal este aspru criticată şi de preşedintele  PSD Mehedinţi , Aladin Georgescu .

Din păcate, se pare că liderii Partidului Naţional Liberal , nu conştientizează rezultatele măsurilor pe care ei înşişi le adoptă . Întreaga economie este la pământ, iar lucrurile merg din ce în ce mai rău în ţara noastră .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PROFESORUL EUGEN MĂICĂNEANU S-A STINS DIN VIAŢĂ

joi dec. 3 , 2020
Eugen Măicăneanu, scriitor, profesor, critic,  un mare iubitor al operei lui Marin Preda, s-a stins azi din viață ! Un […]
eugen PROFESORUL EUGEN MĂICĂNEANU S-A STINS DIN VIAŢĂ