ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ

O familie din Craiova a rămas fără un acoperiş deasupra capului, în prag de iarnă ; după ce, un incendiu le-a mistuit locuinţa. Incendiul a izbucnit în timpul nopţii!  Flăcările s-au extins pe o suprfaţă de peste 80% .Din casa recent renovată, a mai rămas doar cenuşa.

  • cay social 6 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ
  • caz social 3 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ
  • caz social 4 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ
  • caz social 5 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ

Incendiul s-a produs pe data de 25 octombrie, la sfârşitul weekend-lui trecut . Familia Badici , a rămas fără acoperiş deasupra capului în prag de iarnă. Flăcările care le-au mistuit locuinţa au pornit de la un posibil scurtircuit produs la unul din vecini. Aici , locuiau 7 persoane , dintre care două minore : de 7 , respectiv 2 ani. Incendiul a izbucnit pe timpul nopţii , iar membrii familiei nu a putut salva absolut nimc. 

 Familia Badici renovase recent locuinţa , terminând lucrările anul acesta , la sfârşitul lunii septembrie. Cei îndureraţi nu au apucat să se bucure de casa proaspăt renovată, căci tragedia s-a şi produs.  Prietenii familiei  solicită ajutorul oamenilor pe retelele de socializare.

caz social 2 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ

Toţi cei care vor să ajute familia îndurerată , o pot face la datele bancare   RO24BACX0000003139094000 – Badici Alexandru.

caz social 1 ÎN PRAG DE IARNĂ, AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINŢĂ

Next Post

MINOR VIOLAT ȘI POSTAT PE TIK TOK

joi oct. 29 , 2020
Situaţie halucinantă  petrecută ,astăzi, în municipiul Drobeta Turnu Severin. Tânărul  de 20 de ani care a violat un minor ;dupa […]
viol MINOR VIOLAT ȘI POSTAT PE TIK TOK