ÎNCĂ O GRĂDINIȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN VA FI REABILITATĂ CU FONDURI EUROPENE

gradinita 19 1 ÎNCĂ O GRĂDINIȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN VA FI REABILITATĂ CU FONDURI EUROPENE

Sistemul educațional are nevoie de investiții pentru modernizare, astfel încât copiii să poată învăța într-un mediu optim de studiu. Primarul municipiului, Marius Screciu, vine încă o dată în sprijinul cetățenilor ! O nouă instituție pentru educarea și instruirea preșcolarilor va fi reabilitată. De această dată, este vorba despre Grădinița Nr.19 .

gradinita 19 ÎNCĂ O GRĂDINIȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN VA FI REABILITATĂ CU FONDURI EUROPENE

Lucrările de modernizare la Grădinița Nr. 19 cu program prelungit, vor fi finalizate în scurt timp. Cadrele de învățământ sunt extrem de încântate de aceste lucrări.

gradinita 19 2 ÎNCĂ O GRĂDINIȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN VA FI REABILITATĂ CU FONDURI EUROPENE

 

Se vor realiza lucrări de izolare termică a pereților exteriori, se vor schimba ferestrele și ușile, se va înlocui, de asemenea, tâmplăria exterioară, dar se vor monta și panouri solare și fotovoltaice. Se va înlocui în totalitate instalația electrică și se va monta o centrală termică pe gaz. Investiția are ca scop îmbunătățirea consumului de energie pentru încălzire, iar valoarea ei depășește 2.200.000 lei.

De-a lungul timpului, primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a dat dovadă de implicare în ceea ce privește modernizarea infrastructurii urbane şi extinderea reţelelor de utilităţi , însă unul din obiectivele lui prioritare este construirea de creşe şi grădiniţe pentru a veni, astfel, în sprijinul familiilor tinere din Severin !

Next Post

ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR

mie mart. 31 , 2021
Administratorul public, Codruța Rogoveanu vine în sprijinul mehedințenilor, astfel încât nivelul de trai al acestora să crească considerabil. Pentru ca […]
codruta rogoveanu ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR