ÎNCĂ O PROMISIUNE RESPECTATĂ DE MARIUS SCRECIU

screciu ÎNCĂ O PROMISIUNE RESPECTATĂ DE MARIUS SCRECIU

Încă o promisiune a fost transformată în realitate de către primarul municipiului Drobeta-TurnuSeverin , Marius Screciu . Oraşul nostru se încadrează în topul  marilor oraşe din ţară .Începând de ieri,severinenii pot beneficia de aparate de gimnastică în aer liber . 

Faţa oraşului Drobeta-Turnu Severin s-a schimbat radical în ultimii patru ani ,edilul oraşului aplecându-şi atenţia către nevoile severinenilor . Marius Screciu susține cetățenii să facă mișcare ,iar în pădurea Crihala au fost montate 10 aparate de gimnastică .

Marius Screciu consideră ca sportul trebuie să facă parte din viaţa severinenilor , de aceea până în acest moment s-au amenajat mai multe spaţii pentru sport în aer liber în oraşul nostru .

Anul acesta a început amejarea a două spații pentru sport în aer liber prinse în buget la initiaţiva lui Marius Screciu ,iar anul viitor va continua dotarea parcurilor din oraş cu sisteme moderne pentru fitness .

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

PESTE 12 000 DE ȚIGARETE CONFISCATE

sâm sept. 19 , 2020
Peste 12 000 de tigarte au fost confiscate in decursul zilei de miercuri , după ce politiştii mehedinţeni au pus […]
tigarete PESTE 12 000 DE ȚIGARETE CONFISCATE