ÎNCĂ UN DRUM REABILITAT ŞI MODERNIZAT ÎN MEHEDINŢI

S-au terminat lucrarile de modenizare a drumului judetean 671 A , intre localitatile  Şişeşti , Ilovăţ, Şovarna şi Bala . Este încă un proiect al Consiliului Județean Mehedinți care se finalizează anul acesta, cu succes. Acest tronson de drum , scurtează cu până la 25 de kilometri până la Drobeta Turnu Severin.

Este o lucrare amplă în urma căreia, platforma carosabilă are o lățime de 6 metri. Podul de la Rudina a fost construit în cadrul proiectului , iar in acest moment este cel mai mare pod aflat pe drumurile județene pe care Consiliul Judetean le are în administrare. Alin Chirilă , candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor , un tânăr mehedintean de perspectivă , care alături de preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi , Aladin Georgescu , a reusit să atragă în judeţul nostru investiţii importante , de milioane de euro , atunci când a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Este un obiectiv realizat cu succes de echipa PSD Mehedinți, echipa care a pus oamenii pe primul loc. Senatorul PSD Liviu Mazilu , a dovedit  în ultimii 4 ani  un interes deosebit în rezolvarea problemelor judeţului  nostru , punându-şi experienţa şi influenţa politică în interesul cetăţenilor.

De asemenea , s-au făcut rigole , accese la proprietăți, legături cu drumuri laterale , parapet de siguranță acolo unde a fost nevoie. Semnalizarea este una foarte bună, astfel că drumul oferă acum, cele mai bune condiții de siguranță.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PSD MEHEDINȚI PRINTRE CETĂȚENII DIN COMUNA DEVESEL

mie nov. 25 , 2020
Campania electorală pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie , este în plină desfăşurare . Candidatul PSD , pentru […]