ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR

Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat. Pe DJ 607A a fost turnat primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu drumul care duce la Marmanu și intersecția cu DN 6, la Prunișor. Turnarea  primului strat de asfalt, s-a finalizat încă de marți pe ambele sensuri, pe o porțiune de 15 km.

prunisor 1 ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR

Proiectul este finanțat cu fonduri europene.  Lungimea totală a drumului este de 28 km, iar pe porțiunea cuprinsă între CENTURA SEVERIN – CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA se lucrează la consolidări, la montarea podețelor tubulare, zidurilor de sprijin și terasamnete, urmând să se asfalteze în cursul acestei veri.

ALADIN GEORGESCU 1 ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR
“Asfaltarea acestui drum rezolvă o problemă a locuitorilor din zonă care au avut condiții dificile de trafic până la Drobeta Turnu Severin, mai ales după anul 2016, când aici s-a produs o alunecare de teren cu efecte grave asupra structurii rutiere.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
prunisor 2 ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR

DJ 607 A face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6), din vestul țării, pe de altă parte!

Next Post

LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE AL SPITALULUI A FOST INTERNALIZAT

joi mai 6 , 2021
Personalul specializat propriu al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin efectuează analizele medicale necesare diagnosticării pacienților internați în […]
spitalul judetean LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE AL SPITALULUI A FOST INTERNALIZAT