INCENDIAR – SCRISOARE SEMNATĂ DE MAI MULTE CADRE MEDICALE :”NU MAI TERORIZAŢI POPULAŢIA

Mai mulți medici au lansat o scrisoare deschisă prin care cer revenirea la normalitate! Aceștia critică măsurile luate de către Guvern pentru combaterea răspândirii COVID-19.

scrisoareee INCENDIAR - SCRISOARE SEMNATĂ DE MAI MULTE CADRE MEDICALE :''NU MAI TERORIZAŢI POPULAŢIA

Obligativitatea purtării măștii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine, interdicțiile de circulație, dar și promovarea vaccinurilor anti-covid, au fost dur judecate de către medici. Aceștia consideră că autoritățile guvernamentale au încălcat Constituţia României, legile şi convenţiile internaţionale privind drepturile pacienţilor pentru o viroză care are morbiditate şi mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții a fost , de asemenea, dur criticată. Medicii consideră că este un act medical care ar trebui să fie efectuat  numai de personal calificat.

În plus, medicii susțin faptul că  măştile sunt dispozitive medicale şi, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spaţiu nesteril, acestea devin focare de infecţie, întrucât se umezesc.

Next Post

O BĂTRÂNICĂ DIN MEHEDINȚI A ÎMPLINIT ASTĂZI VÂRSTA DE 105 ANI! A FOST SĂRBĂTORITĂ LA GROZEȘTI

mie apr. 7 , 2021
O bătrână din județul Mehedinți a împlinit, astăzi, 105 ani și a fost sărbătorită de către autoritățile locale care au […]
pozaa batrana O BĂTRÂNICĂ DIN MEHEDINȚI A ÎMPLINIT ASTĂZI VÂRSTA DE 105 ANI! A FOST SĂRBĂTORITĂ LA GROZEȘTI