INCENDIU VIOLENT. CASĂ ÎNGHIȚITĂ DE FLĂCĂRI

incediu jiana 1 1 INCENDIU VIOLENT. CASĂ ÎNGHIȚITĂ DE FLĂCĂRI

Incendiu devastator în comuna Jiana! Casa unui bătrân a fost distrusă de flăcări în acest weekend. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi feţei, fiind ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

incendiu jiana 2 1 INCENDIU VIOLENT. CASĂ ÎNGHIȚITĂ DE FLĂCĂRI

Un incendiu uriaș a cuprins ieri o casă şi o anexă din localitatea Dănceu, județul Mehedinți.Focul a pornit în urma exploziei unei butelii. Mai multe echipaje de pompieri s-au mobilizat de urgenţă. Locuinţa era a unui bărbat în vârstă de 60 de ani, care a suferit arsuri ușoare. Timp de două ore salvatorii s-au luptat pentru a salva construcţia. Incendiul ar fi pornit după ce barbatul a verificat dacă butelia are scurgeri de gaze cu ajutorul unei flăcări.

Din cauza nerespectării măsurilor de utilizare a buteliilor de aragaz, persoanele implicate pot fi grav afectate, existând riscul de a-şi pierde nu numai agoniseala de o viaţă, ci chiar şi propria viaţă.

Next Post

PMP MEHEDINŢI PRINTRE ORŞOVENI

lun nov. 23 , 2020
Cum campania electorală pentru alegerile parlamentare este în plină desfăşurare , membrii Partidului Mişcarea Populară au continuat şirul acţiunilor, în […]
pmp orosvaaaa PMP MEHEDINŢI PRINTRE ORŞOVENI