INCONȘTIENȚA PNL ARUNCĂ DGASPC MEHEDINȚI ÎN AER !

Dgaspc Mehedinti 1 INCONȘTIENȚA PNL ARUNCĂ DGASPC MEHEDINȚI ÎN AER !

Inconștiența PNL aruncă în aer Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Mehedinți ! Liberalii refuză să deblocheze situația pe care au creat-o ,iar salariații instituției sunt disperați pentru că nu și-au primit drepturile salariale de o bună perioadă de timp .

Situația la DGASPC  se înrăutățește pe zi ce trece ! Guvernul PNL  este incapabil sa rezolve această problemă, iar zeci de mii de familii au de suferit din cauza incompetenței și nepăsării celor are se află vremelnic la Palatul Victoria.  Județul Mehedinti , nu face excepție , sute de angajați nu au ce pune pe masă în această perioadă cruntă pentru întrega omenire, din cauza indiferenței liberalilor . Președintele Consiliului Judeten Mehedinți , Aladin Georgescu , a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a rezolva această problemă.

ALADIN GEORGESCU 1 INCONȘTIENȚA PNL ARUNCĂ DGASPC MEHEDINȚI ÎN AER !
,, La rectificarea bugetară  care s-a votat în Consiliului Județean  săptămâna trecută, s-au alocat banii pentru salariile aparatului propriu al DGASPC  Mehedinți , pentru că aceste cheltuieli sunt în sarcina  Consiliului Județean , celelalte fiind în sarcina Guvernului .’’ a scris președintele CJM, Aladin Georgescu, pe pagina de Facebook.

Șeful Consiliului Județean,  îl acuză pe prefect de faptul că a îmbrăcat haina de politician și încearcă să manipuleze opinia publică , având ca scop să disculpe Guvernul PNL , care aplica doar ’’LEGEA DEZASTRULUI ’’ pentru români !

ALADIN GEORGESCU 1 1 INCONȘTIENȚA PNL ARUNCĂ DGASPC MEHEDINȚI ÎN AER !
,, Domnule prefect ,  va amintiți ,, Fapte , NU Vorbe ! ,,  este sloganul  cu care v-am bătut la alegerile locale ?!  Nu a fost greu, pentru că oamenii știu că de-a lungul timpului , eu am făcut tot ce am putut  pentru a asigura investițiile de care au nevoie mehedințenii și la fel s-a întâmplat și cu salariile angajaților instituțiilor  din subordinea  Consiliului Județean Mehedinți . În schimb , dumneavoastră ??!! Aruncați doar vorbe  !    Dacă mă puteți contrazice, vă somez să le spuneți mehedințenilor ce ați făcut pentru a aduce de la Guvern  banii pe care , prin lege , Executivul României  este obligat să îi aloce pentru plata salariilor și cheltuielilor de funcționare ale DGASPC ? Le spun eu , când e vorba despre fapte, nu ați făcut NIMIC ! ” a mai scris președintele CJM, Aladin Georgescu , pe pagina de Facebook.

Oamenii sunt  disperați și își vor drepturile pentru care au muncit. Guvernul PNL si reprezentanții din teritoriu  nu au făcut absolut nimic pentru a rezolva această situație , ci doar mici  jocuri politice, fără să le pese , însă , de soarta cetățenilor.

cristinel pavel 1 INCONȘTIENȚA PNL ARUNCĂ DGASPC MEHEDINȚI ÎN AER !
Cristinel Pavel , prefectul județului Mehedinți

Reprezentantul Guvernului Liberal în teritoriu , prefectul Cristinel Pavel , nu a înțeles faptul că bunăstarea mehedințenilor trebuie să primeze înaintea tuturor intereselor politice sau personale. Ar fi cazul să pună mâna pe telefon și să-l sune pe șeful său , Orban , și să rezolve această situație cruntă pentru mii de mehedințeni .

Next Post

Ion Cupă (PMP): SCRISOARE CĂTRE MEHEDINȚENI

vin nov. 13 , 2020
Dragi mehedințeni, PMP Mehedinți intră în campania pentru alegerile parlamentare cu obiectivul clar de a vă reprezenta în legislativ pe […]
cupa Ion Cupă (PMP): SCRISOARE CĂTRE MEHEDINȚENI