PNL ÎŞI BATE JOC DE ROMÂNI. CÎŢU PREMIER

Un guvern condus de Citu ar fi inca un bluestem asupra Romaniei, dupa blestemul de a fi avut cel mai slab guvern din ultimii 30 de ani, guvernul Orban, in cea mai grea perioada din punct de vedere sanitar si economic.

Nominalizarea lui Cîţu este o nouă lovitură a Guvernului PNL asupra românilor. Este scandalos să instalezi la conducerea ţării un guvern condus de un politruc care a fugit de la învestitura precedentă ca premier, care a înglobt România în datorii  aberante, care a scutit băncile şi corporaţiile de taxe, dar a tăiat alocaţii, pensii şi salarii. Nu trebuie uitat faptul că, Florin Cîţu a declarat că sănătatea şi educaţia nu trebuie să fie priorităţi naţionale.

PSD respinge categoric  nominalizarea lui Cîţu şi le cere tuturor parlamentarilor responsabili să respingă propunerea unui guvern condus de Cîţu, dacă aceasta va ajunge în Parlament .  Cîţu este un pericol real pentru România , în multe ocazii si-a manifestat public obsesii fără nicio legătură cu realitatea-găuri negre în economie, bugete duble, investiţii faraonice, în timp ce România a pierdut în numai 9 luni, peste 5% din produsul Intern Brut.

 Românii pot face diferenţa dintre propunerea PNL, susţinută de preşedinte , în persoana lui Cîţu , un politruc frenetic şi exaltat  şi propunerea PSD , în persoana doctorului Rafila , un profesionist recunoscut la nivel mondial , perfect potrivit să resolve criza epidemiologică care ucide oameni şi blochează economia.

Next Post

PRIMĂRIILE POT INTRA CU FORŢA ÎN CURŢILE PLINE DE GUNOAIE

joi dec. 10 , 2020
 Primăriile pot intra cu forţa pe terenurile şi în curţile în care se adună mormane de gunoaie. După ce fac […]