INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ LA BĂLĂCIȚA

balacita 2 INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ LA BĂLĂCIȚA

Comuna Bălăciţa a fost un şantier în lucru din 2016 şi până în prezent. Primarul Constantin Vladuți- un om gospodar, implicat şi deschis în faţa cetăţenilor a realizat investiţii ample în infrastructura rutieră.  Pentru bunăstarea cetăţenilor şi creştera nivelului de trai în comunitate , asfaltarea drumurilor comunale a fost una din principalele realizări la nivel local.

Lucrări ample de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere au avut loc , în ultimii ani, în comuna Bălăcița. Primarul localității , Constantin Vlăduți, a dat dovadă de implicare în ceea ce privește bunăstarea concetățenilor lui .

  • balacita 3 INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ LA BĂLĂCIȚA
  • balacita INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ LA BĂLĂCIȚA

 Cetățenii sunt mulțumiți de această investiție, întrucât îmbunătățirea condițiilor de viață la nivel local, se vede cu ochiul liber. Asfaltarea uliţelor sătești îi încântă pe localnici, întrucât noroiul și gropile cu care obișnuiți,  a devenit din 2016 , o amintire.

De asemenea, cu ajutorul Consiliului Județean Mehedinți s-a reabilitat și modernizat Drumul Județean 561 A dintre care , 13,76 km asfaltați pe raza comunei Bălăcița.

Sătenii sunt mândri de primarul localității , Constantin Vlăduți, datorită interesului pe care acesta l-a acordat de-a lungul timpului. Investiții ample în infrastructura rutieră au avut loc în ultimii ani în comuna Bălăcița !

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

LUCRĂRI DE MODENIZARE A INFRASTRUCTURII OPRITE DE PRO ROMÂNIA

sâm sept. 19 , 2020
Încă o situatie hilară în oraşul Baia de Aramă . Organizaţia Pro România ,condusă de Mihaela Dunărinţiu se opune modernizarii […]
baia de arama 3 LUCRĂRI DE MODENIZARE A INFRASTRUCTURII OPRITE DE PRO ROMÂNIA