IZVORU BÂRZII SUSŢINE PMP

3 eduard koler 1 12 IZVORU BÂRZII SUSŢINE PMP

Memebrii echipei PMP  la au fost alaturi de cetăţenii comunei Izvoru, în acest weekend. Condiţiile de trai în această comuna sunt precare. Aici , nu au mai fost realizate investiţii de zeci de ani . Mişcarea Populară vine cu idei şi soluţii concrete pentru satisfacerea nevoilor cetăţenilor.Mucioniu Gheorghe , candidatul PMP la funcţia de primar în comuna Izvoru Bârzii, este un om gospodar , devotat , implicat pentru a aduce bunăstare în rândul cetaţenilor.

pmp izvoru barzii 2 IZVORU BÂRZII SUSŢINE PMP

Candidatul PMP la funcţia de primar în Izvoru Bârzii, va acorda o atenţie sporită şi sistemului de sănătate din localitate , întrucât reabilitarea dispensarului din Baloteşti, sat arondat comunei , se află într-o stare avansată de degradare. De asemenea, cetăţenii comunei sunt nemultumiţi de condiţiile de trai. Aceştia susţin candidatul PMP, oferindu-i încrederea că votul din data de 27 septembrie se va îndrepta către acesta.

Mişcarea Populară vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu soluţii şi idei ambiţioase care , cu siguranţă, vor dinamiza administraţia judeţului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

lun sept. 21 , 2020
 Severinenii care locuiesc în apropierea Detaşamentului de Pompieri , pe strada Dumitru Gheaţă, aşteptau de ani de zile ca şi […]
screciu 2 SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS