JURNALIŞTI AMENINŢAŢI LA ISVERNA

Locotenenţii lui Marian Balaci, candidatul PNL care a pierdut alegerile locale din data de 6 septembrie, au ameninţat echipa noastră prezentă în comuna Isverna .

Iritat de prezenţa echipei Mehedinţiul Meu în comuna Isverna, Marian Balaci observând  probabil că este filmat cu o agendă şi pix în mână , unde din informaţiile noastre îşi nota oamenii veniţi din alte localităţi pentru a vota în Isverna, şi-a pus locotenenţii să agreseze jurnaliştii noştri care îşi făceau doar datoria.

Şi la alegerile locale, comuna Isverna a fost campioana vizelor de flotant, iar Marian Balaci nu se dezice nici acum . Zeci de maşini, pline cu oameni, au venit din toate colţurile judeţului să voteze în comuna Isverna. Autorităţile au obligaţia să verifice dacă Marian Balaci a făcut turism electoral, aşa cum pare la prima vedere. Aceasta este încă o dovadă a faptului că 6 decembrie va rămâne o zi neagră pentru democraţia din România.

Next Post

TURISM ELECTORAL ŞI ÎN SALCIA, CUJMIR ŞI VÂNĂTORI

Dum dec. 6 , 2020
Şi în comunele Salcia, Cujmir şi Vânători,  turismul electoral a umbrit alegerile parlamentare din acest an . Şi aici, au […]