LA UN PAS DE TRAGEDIE! A INTRAT CU TIRUL ÎNTR-O CASĂ

Accident halucinant in judetul Mehedinti, mai exact in locatitatea Tamna! In aceasta dimineata, un barbat in varsta de 39 de ani din Judetul Dolj, din spusele vecinilor, ar fi adormit la volanul tirului, dupa care a intrat intr-un autoturism parcat pe partea carosabila, apoi doi localnici, s-au trezit cu mastodontul in casa. Din fericire atat soferul a scapat ca prin minune, cat si locuitorii casei!

tir 2 LA UN PAS DE TRAGEDIE! A INTRAT CU TIRUL ÎNTR-O CASĂ

Soferul Tirului a pierdut controlul volanului, iar dupa ce acesta a aruncat autoturismul parcat regulamentar, a intrat cu mastodontul in casa unde locuiau doi tineri. Norocul acestora a fost ca in noaptea trecuta si-au ales o alta camera unde sa se odihneasca decat pe cea in care dormeau deobicei. Din spusele vecinilor, femeia ar fi suferit un atac de panica, iar soferul tirului a scapat cu rani usoare.

tir LA UN PAS DE TRAGEDIE! A INTRAT CU TIRUL ÎNTR-O CASĂ

 În urma impactului, atat imobilul, cat si tirul sunt distruse aproape în totalitate, din fericire, avand parte doar de pagube materiale.

Politistii au deschis, in acest caz, dosar penal pe numele soferului TIR-ului, care este, acum, bun de plata. Daca, in urma anchetei, se va stabili ca acesta se afla in afara orelor de program de condus, asigurarea nu poate acoperi pagubele produse.

Next Post

AU FOST STABILITE VACANŢELE ŞCOLARE DE VARĂ

joi mai 27 , 2021
Structura anului școlar 2020-2021 a fost modificată, iar semestrul al II-lea se termină la alte date decât cele stabilite inițial. […]
scoala AU FOST STABILITE VACANŢELE ŞCOLARE DE VARĂ