LIBER LA SLUJBA DE ÎNVIERE, DEOCAMDATĂ

Restricția de circulație va fi ridicată până la ora 02.00 în noaptea de Paști. Slujba de Înviere va putea fi oficiată normal, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare . Totodată, această decizie este valabilă timp de 14 zile, ceea ce ne duce cu gândul la o întorsătură de situație chiar în seara Paștelul Ortodox.

noaptea de inviere 728x336 1 LIBER LA SLUJBA DE ÎNVIERE, DEOCAMDATĂ

Anul acesta, catolicii vor sărbători Paștele în 4 aprilie, iar ortodocșii în 2 mai.De asemenea, Paștele evreiesc  va fi celebrat din seara zilei de 27 martie.

 Premierul Florin Cîțu a avut pe data de 24 martie o discuție cu reprezentanții cultelor religioase din România, dar  și cu cei ai Secretariatului de Stat pentru Culte. În urma discuțiilor s-a stabilit ca în noaptea de Înviere să fie permisă circulația persoanelor în afara locuinței până la ora 02:00.

Totodată, acesta decizie este valabilă timp de 14 zile, ceea ce ne duce cu gândul la o nesiguranţă pentru data de 2 mai.

Discuţiile oficialilor sunt preliminare, e posibil ca scenariile de lucru să se schimbe pe parcursul următoarelor zile în funcție de evoluția pandemiei de Covid-19.

Next Post

CARATINĂ SAU NU?! RESTRICȚIILE CONTINUĂ: ÎN WEEKEND IEȘIM DOAR CU ADEVERINȚĂ DUPĂ ORA 20:00

vin mart. 26 , 2021
Scăpăm de carantină, dar nu și de restricții ! De astăzi, cei care locuiesc în zone cu rata de infectare […]
altfel de carantina CARATINĂ SAU NU?! RESTRICȚIILE CONTINUĂ: ÎN WEEKEND IEȘIM DOAR CU ADEVERINȚĂ DUPĂ ORA 20:00