LIBERALII ŞI-AU UMPLUT BUZUNARELE PE TIMP DE PANDEMIE

LudovicOrban LIBERALII ŞI-AU UMPLUT BUZUNARELE PE TIMP DE PANDEMIE

E revoltător să vedem cum Partidul Naţional Liberal a profitat de suferinţa  amenilor şi de starea de urgenţă,  pentru a baga adânc  mâinile în banii românilor, aşa cum s-a întâmplat la UNIFARM. În tot acest timp, cetăţenilor le era transmis faptul că nu mai sunt bani şi pentru ei; pentru majorările legale de alocaţii , pensii ori salarii.

Dovezile  prezentate de DNA  în cazul UNIFARM, demonstrează furtul fără precedent , pus la cale pe timpul pandemiei de către protejatul lui Orban de la UNIFARM, Adrian Ionel , împreună cu firmele de casă ale Partidului National Liberal.

Cinismul actualei puteri nu are limite. ,,Drepta Unită ” PNL-USR,  se laudă cu promovarea de noi politicieni, cinstiţi, chiar în timp ce DNA prezintă public dovezile jafului de la UNIFARM.  Din datele DNA aflăm despre de sute de mii de euro, despre contracte măsluite şi despre legăturile de tip mafiot  dintre şefii UNIFARM, numiţi sau protejaţi de PNL,  şi firmele de casă ale liberalilor  către care s-au scurs contractele cu dedicaţie şi banii statului.

În  ciuda acuzaţiilor şi a dovezilor publice, prezentate şi de DNA  şi de Curtea de Conturi, Orban nu a răspuns până  acum la întrebările legate de  corupţia pe care aceasta guvernare a Dreptei Unite , a ridicat-o la rang de politică de stat.  PSD cere să se răspundă public la lista de întrebări  care devine din ce în ce mai lungă . Românii trebuie să afle  : dacă Orban a  vorbit în timpul pandemiei cu patroana firmei  implicate în scandalul de corupţie de la UNIFARM şi daca Orban confirmă sau infirmă  informaţiile apărute în presă , cu privire la presiunile sale asupra directorului UNIFARM.

Next Post

FEDERAȚIA SANITAS A DECLANȘAT GREVA JAPONEZĂ

mie oct. 7 , 2020
Federaţia Sanitas a intrat în grevă japoneză astăzi în întreaga ţară , nemultumiţi de faptul că premierul nu s-a întâlnit […]
greva japoneza FEDERAȚIA SANITAS A DECLANȘAT GREVA JAPONEZĂ