LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD

salcia 1 LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, alături de candidatul pentru funcţia de senator Liviu Mazilu, de candidatul pentru Camera Deputaţilor Alin Chirilă, dar şi de primarul comunei Salcia, Pantelimon Gelu şi echipa de consilieri PSD din comună, au fost prezenţi în târgul săptămânal din localitate. Oamenii le-au cerut acestora să opreasca inepţiile şi abuzurile Guvernului Orban ,aceştia dorindu-şi să îşi poată vândă, în continuare, produsele obţinute cu atât de multă trudă .

salcia 2 LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD

 Comercianţii, dar şi cetăţenii prezenţi în comuna Salcia au primit cu speranță candidatii PSD Mehedinţi. Aceştia îşi doresc ca pe 6 decembrie , Partidul Social Democrat să producă schimbarea de care România are nevoie. De asemenea, primarul localităţii Salcia, Pantelimon Gelu, susţine candidaţii PSD la alegerile parlamentare din data de  6 decembrie.

salcia LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD

Alin Chirilă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, empatizează cu problemele oamenilor şi, îşi doreşte să contribuie la îmbunătăţirea nivelului de trai al tuturor mehedinţenilor . Şi senatorul PSD Mehedinţi, Liviu Mazilu, a transmis un mesaj ferm de susţinere producatorilor locali .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

75 CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN MEHEDINȚI

vin nov. 27 , 2020
Judetul Mehedinţi a depăşit incidenţa cazurilor de Covid-19 de 3,5 la mia de locuitori .Cea mai mare incidenţă din judeţ […]
centru 75 CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN MEHEDINȚI