LUCRĂRI AVANSATE LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE

vanju mare 2 LUCRĂRI AVANSATE LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE

 Sănătatea  mehedințenilor este una din prioritățile președintelui Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu .  Investiții importante au fost atrase , depunându-se eforturi substanțiale , pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc  din Vânju Mare .

Reabilitarea , modernizarea şi extinderea  Spitalului Orăşenesc din Vânju Mare  este o investiţie foarte importantă pentru zona de sud a judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi , Aladin Georgescu , s-a deplasat la faţa locului pentru a verifica modul în care se lucrează , pentru ca la final , pacienţii să poată fi primiţi în condiţii de siguranţă.

vanju mare 1 LUCRĂRI AVANSATE LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE

Lucrările se desfăşoara într-un ritm alert  la clădirea Spitalului Orăşenesc din Vânju Mare , atât la interior , cât şi la faţada clădirii , după ce vechea structură decorativă  a fost complet îndepărtată.  În curând , locuitorii  din aceasta zonă a judeţului , vor putea beneficia de o unitate medicală modernă .

Criza sanitară creată de Coronavirus arată necesitatea şi importanţa investiţiilor  în infrastructura  de sănătate; astfel ,obiectivele proiectate pentru unităţile medicale din judeţul Mehedinţi sunt mai mult decât oportune .

Next Post

PUNGUȚA CU 115 BANI-FURATĂ

joi nov. 19 , 2020
Au furat de la rudele din Strehaia și au fugit în Cluj! Este vorba de mai multe persoane de etnie […]
punguta cu bani PUNGUȚA CU 115 BANI-FURATĂ