LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ

Ion Michescu 3 LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ

Deși, contracandidații primarului comunei Malovăț, Michescu Ion, cârcotași de meserie, anunțau cu surle și trâmbițe stoparea tuturor lucrarilor, după alegerile din 27 septembrie. Se pare că investițiile continuă cu și mai multă forță în comună.

Primarul Michescu Ion este cunoscut drept un om gospodar, un primar apropiat de cetățenii din comunitatea pe care o conduce, care a facut tot ce i-a stat în putință pentru a rezolva problemele locuitorilor din comună. Astăzi, a venit rândul cetățenilor din satul Colibași, unde se asfaltează Dealul Dobresc .

Ion Michescu 2 1 LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ

Oamenii de aici  nu au simțit niciodată mirosul asfaltului; iar lucruri normale, precum mersul la școală sau rezolvarea problemelor de sănătate, erau adevarate aventuri pentru aceștia.Cetățenii sunt multumiți de activitatea primarului, fiind singurul om care a reușit să facă lucruri concrete și importante pentru a le îmbunătăți nivelul de trai .

ion michescu 1 LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎN MALOVĂȚ
Ion Michescu – Primar comuna Malovăț

Primarul comunei Malovăț, Michescu Ion, a reușit să atragă, în ultimii 4 ani, investiții importante în toate localitățile comunei și, se pare că va continua să dezvolte comuna pe care o conduce. Deși, cârcotașii anunțau stoparea tuturor lucrărilor, Michescu Ion dovedește în fiecare zi că este omul faptelor, că este omul care își pune experiența și profesionalismul în folosul comunității pe care o conduce.

Next Post

PESTE 100 DE MEHEDINȚENI CONFIRMAȚI POZITIV

mie nov. 18 , 2020
Record de îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore! Județul nostru a traversat o nouă zi, în care datele legate de […]
centru PESTE 100 DE MEHEDINȚENI CONFIRMAȚI POZITIV