MARCEL CIOLACU RENUNŢĂ LA PENSIA SPECIALĂ

ciolacuuuuu MARCEL CIOLACU RENUNŢĂ LA PENSIA SPECIALĂ

Preşedintele Partidului Social Democrat , Marcel Ciolacu , a transmis un mesaj clar prin care Partidul Social Democrat se poziţionează împotriva pensiilor speciale , anunţând faptul că o să-şi dea demisia pentru a  nu beneficia de aceste privilegii.

În această după amiază , liderul PSD a anunţat chiar faptul că  va convoca de îndată Birourile Permanente Reunite  pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, cu condiţia ca aceşti bani să fie folosiţi pentru dublarea alocaţiilor. Rămâne de văzut  dacă PNL şi USR vor renunţa la minciună şi la populismul ieftin  şi, vor fi prezenţi  pentru a asigura cvorumul necesar adoptării acestei iniţiative .

marcellll MARCEL CIOLACU RENUNŢĂ LA PENSIA SPECIALĂ

Cetăţenii susţin iniţiativa liderului PSD  şi îşi doresc eliminarea pensiilor speciale pentru parlamenari. Marcel Ciolacu  a recurs la acest gest şi în anul 2016 , atunci când  nu era liderul Partidului Social Democrat . Deci , gestul său nu poate fi considerat o decizie de imagine , ci mai degrabă un crez pe care îl are liderul social-democraţilor .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

APEL UMANITAR- OANA OLTEANU ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR

mar nov. 24 , 2020
Olteanu Oana Mihaela este o tânără de 36 de ani, care se pregatea să fie mamă . Aceasta s-a infectat […]
donare de sange APEL UMANITAR- OANA OLTEANU ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR